Minestrone de pui
Chicken Minestrone este un fel principal care servește 4. Pentru 3,41 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 740 de calorii , 41 g de proteine și 21 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de fulgi de pătrunjel, pâine de o zi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este bun. Bulionul de legume și Minestrone — Le bouillon de légumes et la minestrone , Supa de pui minestrone și Gnocchi Minestrone de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de supă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând dovlecel și ciuperci. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei timp de 10-12 minute sau până când nu mai devine roz. Se amestecă în supă.
Pentru crutoane, într-un castron mare, combinați untul și pătrunjelul.
Se adaugă cuburi de pâine și se amestecă. Aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 400° timp de 7-8 minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Minestrone în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.