Minestrone de pește cu sos de plante medicinale

Minestrone de pește cu sos de plante medicinale
Minestrone de pește cu sos de plante este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 509 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,88 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți frunze de oregano, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burgeri de pește cu sos de plante, Pește prăjit cu sos de plante ușoare, și Pește Prăjit Cu Sos De Plante Marocane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Minestrone de pește: încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MinestronăMinestronă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați prazul, morcovii, dovleceii și fasolea verde. Se amestecă pentru a combina și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați fasolea și bulionul de pui. Gatiti pana cand bulionul se fierbe si fasolea se incalzeste, aproximativ 5 minute. Condimentați fileurile de pește cu sarea și piperul și adăugați-le în supa fierbinte. Se fierbe până când peștele este gătit, aproximativ 7 minute, în funcție de grosimea peștelui. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Pentru sosul de ierburi: în timp ce peștele gătește, combinați pătrunjelul, oregano, usturoiul și oțetul de vin roșu într-un robot de bucătărie. Pulsați mașina până când ierburile sunt aproape o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați uleiul de măsline într-un flux constant în timp ce mașina funcționează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Pentru a servi, puneți supa în boluri și acoperiți fiecare porție cu o lingură de sos de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista