Minestrone de iarnă este o rețetă mediteraneană care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 293 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 644 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, coajă de parmezan, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Minestrone De Iarnă, Minestrone De Iarnă, și Minestrone De Iarnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, pancetta și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați smogul elvețian și cartoful; se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Adăugați roșiile și crenguța de rozmarin. Se fierbe la foc mic până când mătgul este ofilit și roșiile se descompun, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chard Elvețian
7
Între timp, amestecați 3/4 cană de fasole cu 1/4 cană de bulion într-un procesor până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați amestecul de fasole piure, bulionul rămas și coaja de brânză parmezană în amestecul de legume. Fierbeți până când bucățile de cartofi sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se amestecă fasolea întreagă și pătrunjelul. Fierbeți până când fasolea se încălzește și supa este groasă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați coaja de parmezan și crenguța de rozmarin (frunzele vor fi căzut de pe tulpină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional