Mihaela

Mihaela
Micheladan este o băutură care servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bere, pudră de chili, sos Worcestershire și tei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mihaela, Mihaela, și Mihaela.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea și pudra de chili într-un castron mic și transferați pe o farfurie plată. Frecați o pană de var în jurul marginii fiecărei cani de bere și înmuiați-o în chili-sare pentru a acoperi marginea. Strângeți sucul a 4 pene de var în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Pană De VarPană De Var
Ardei IuteArdei Iute
SucSuc
BereBere
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați o pană de var în cană și umpleți cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
GheațăGheață
3
Adăugați 1 sticlă de bere, un strop de sos fierbinte și un strop de sos Worcestershire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
BereBere

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista