Miere și nucă de cocos-găini Cornish marinate

Miere și nucă de cocos-găini Cornish marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish marinate cu miere și nucă de cocos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 656 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lemongrass, sos de pește, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rotisor Marinat Găini Cornish, Găini De Vânat Din Cornish Marinate, și Găini Cornish cu varză murată marinată cu vin.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime.
3
Așezați cilantro, lemongrass, lapte de cocos, 3 linguri de miere, sos de pește și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Adăugați jumătăți de găină; sigilați și marinați la frigider 12 ore sau peste noapte.
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți jumătățile de găină din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
8
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc.
10
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 400 timp de 30 de minute, ungând frecvent cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Periați 1 lingură de miere rămasă peste găini și coaceți găinile încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 180.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista