Miere și nucă de cocos-găini Cornish marinate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish marinate cu miere și nucă de cocos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 656 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lemongrass, sos de pește, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rotisor Marinat Găini Cornish, Găini De Vânat Din Cornish Marinate, și Găini Cornish cu varză murată marinată cu vin.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime.
Așezați cilantro, lemongrass, lapte de cocos, 3 linguri de miere, sos de pește și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați jumătăți de găină; sigilați și marinați la frigider 12 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți jumătățile de găină din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute, ungând frecvent cu marinada rezervată.
Periați 1 lingură de miere rămasă peste găini și coaceți găinile încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 180.