Miere-Usturoi Cotlet De Porc

Miere-Usturoi Cotlet De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu miere și usturoi. O porție conține 337 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.23 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Miere De Usturoi Cotlet De Porc, Cotlet De Porc Cu Miere Și Usturoi, și Miere De Usturoi Cotlet De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, cotlete de porc maro pe ambele părți. Gatiti la foc mediu timp de 10-12 minute sau pana cand sucul curge limpede si un termometru pentru carne citeste 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SucSuc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, combinați mierea, sucul de lămâie, sosul de soia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
4
Adăugați amestecul de miere în tigaie; gatiti la foc mediu timp de 3-4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu cotlete.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista