Miere Sărată-Granita De Struguri
Granitanul de struguri sărat este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă servește 16. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare grosieră, struguri, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Granita De Miere, Roză De Miere-Jalapeincluso Granita, și Honeydew Granita Spritzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până se răcește, amestecând ocazional.
Puneți siropul de zahăr, pepenele galben și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci. Acoperiți și congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, 3 ore sau până când este complet înghețat.