Miere Sărată-Granita De Struguri

Miere Sărată-Granita De Struguri
Granitanul de struguri sărat este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă servește 16. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare grosieră, struguri, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Granita De Miere, Roză De Miere-Jalapeincluso Granita, și Honeydew Granita Spritzer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până se răcește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți siropul de zahăr, pepenele galben și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci. Acoperiți și congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, 3 ore sau până când este complet înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista