Miere-Soia Aperitiv Coaste

Miere-soia aperitiv coaste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 437 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, miere, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Aperitiv Fără Gluten: Slănină De Pui Cu Miere, și Coaste De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.)
Aduceți coaste și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți 30 de minute.
Așezați coaste într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună miere și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste coaste.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare); lăsați cealaltă parte neluminată. Aranjați coaste peste partea neluminată a grătarului, rezervând sosul în vas. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 45 de minute. Repoziționați plăcile de coaste, plasând placa cea mai apropiată de sursa de căldură departe de căldură și mutând alte plăci mai aproape de căldură. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 45 de minute până la 1 oră sau până se înmoaie, repoziționând coaste și ungând cu sos rezervat la fiecare 20 de minute.
Scoateți coastele de pe grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați coaste, tăiați între oase.
Serviți cu sos rapid de grătar Asiatic, dacă doriți.