Miere-Rozmarin Muschiulet De Porc

Miere-rozmarin muschiulet de porc este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de rozmarin, oțet de vin, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rubarbă, pere, rozmarin și miere, Muschiulet De Porc Rozmarin, și Muschiulet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți semințele de muștar într-un mortar. Folosind un pistil, se macină până se zdrobește.
Combinați semințele de muștar zdrobite, oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar.
Se toarnă amestecul de oțet peste carnea de porc; sigiliu. Marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă, aruncând marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc. Acoperiți și grătați 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, întorcând ocazional carnea de porc.
Scoateți carnea de porc din grătar; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.