Miere-Lavandă Ricotta Înghețată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, flori de lavandă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Înghețată De Lavandă Vegană, Piersici la grătar cu Ricotta bătută cu miere de lavandă, și Miere De Lavandă Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 45 de secunde sau pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; se amestecă lavanda.
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic; aruncați solidele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați brânza ricotta proaspătă, mierea și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, adăugați încet sirop de lavandă prin jgheabul alimentar.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.