Miere-Lavandă Ricotta Înghețată

Miere-Lavandă Ricotta Înghețată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, flori de lavandă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Înghețată De Lavandă Vegană, Piersici la grătar cu Ricotta bătută cu miere de lavandă, și Miere De Lavandă Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 45 de secunde sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă lavanda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
3
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic; aruncați solidele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Combinați brânza ricotta proaspătă, mierea și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, adăugați încet sirop de lavandă prin jgheabul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Sirop De LavandăSirop De Lavandă
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista