Miere La Cuptor-Muștar Chex Degete De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele de pui Chex cu miere-muștar coapte. O porție conține 366 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.25 pe portie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de piept de pui, miere, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Miere De Muștar Degete De Pui, Degete De Pui Acoperite Cu Covrig Cu Muștar De Miere, și Covrig-Cruste Miere Muștar Pui Degete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi cookie cu hârtie pergament de gătit.
Așezați cerealele într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor; zdrobiți cerealele folosind sucitorul.
Așezați cerealele într-un vas larg de mică adâncime. Într-un alt vas larg de mică adâncime, amestecați maioneza, 1/2 cană de miere și 1/3 cană de muștar.
Înmuiați fâșiile de pui în amestec de maioneză, apoi în cereale zdrobite pentru a acoperi; așezați pe foi de prăjituri, distanțând puiul uniform.
Coaceți 1 foaie la un moment dat aproximativ 25 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru și acoperirea este crocantă.
Scoateți din cuptor; se răcește ușor înainte de servire.
Între timp, amestecați împreună 2 linguri fiecare miere și muștar.
Serviți puiul cu sos pentru scufundare.