Miere Fistic Biscotti

Miere Fistic Biscotti
Miere fistic Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 194 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, coajă de lămâie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fistic Biscotti, Fistic Biscotti, și Fistic Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina universală și integrală de grâu, praful de copt și sarea. Într-un castron mare bateți împreună zahărul, mierea, ouăle, uleiul, coaja, sucul de lămâie și extractul de vanilie până se combină bine. În loturi se adaugă ingredientele uscate până când amestecul formează un aluat. Se amestecă fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Nuci De FisticNuci De Fistic
AluatAluat
MiereMiere
ZahărZahăr
GrâuGrâu
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de mai multe ori. Formați-vă într-un jurnal de aproximativ 10 inci lungime și 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Se transferă într-un suport de sârmă și se lasă să se răcească 15 minute. Cu un cuțit zimțat, tăiați felii diagonale de 1/2 inci. Aranjați pe foaia de copt și coaceți 10 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți biscotti până la auriu cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Revista