Miere Dijon Varza De Bruxelles
Miere Dijon varza de Bruxelles necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 88 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, unt, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Varza De Bruxelles Dijon, Varză De Bruxelles Maple Dijon, și Varză de Bruxelles înăbușită în Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți varza de Bruxelles într-o cratiță umplută cu apă ușor sărată.
Se fierbe la foc mediu mare până când varza de Bruxelles este doar fragedă, 8 până la 10 minute; scurgere.
Amestecați untul, mierea, muștarul Dijon, buruiana de mărar și pudra de ceapă într-un castron mare.
Aruncați varza de Bruxelles în amestec de muștar pentru a acoperi.