Miere-Dijon muschiulet de porc cu ciuperci
Miere-Dijon filet de porc cu ciuperci este un fel principal care servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, paste, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Încearcă Miere-Dijon Muschiulet De Porc, Miere Dijon Muschiulet De Porc, și Miere Dijon muschiulet de porc cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați feliile de porc la 1/2 in. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei în loturi până când carnea nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, călește ceapa și ciupercile în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoi; se sotează cu 1 minut mai mult. Se amestecă laptele, muștarul, sosul de soia și mierea. Întoarceți carnea de porc în tigaie; încălziți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir]()
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.