Miere de pui și salată de struguri
Miere de pui și salată de struguri este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 15 porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de struguri, sâmburi de floarea soarelui pentru jardiniere, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de pui și struguri prăjiți, Salată de pui și struguri curry, și Salată De Pui Cu Struguri De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și coaja de portocală într-un castron mare.
Adăugați fâșii de piept de pui, struguri și țelină; aruncați ușor. Acoperă. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Aruncați cu salată chiar înainte de servire.
Se presară cu sâmburi de floarea soarelui.