Miere De Nuc-Cimbru
Mierea de nuc-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, miere de floare de portocal, frunze de rozmarin plus 2 crenguțe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Miere de nuc-cimbru, Miere De Nuc-Cimbru, și Miere De Nuc-Cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Întindeți nucilepe o foaie de copt cu margini.
Coaceți, amestecând ocazional,până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 15 minute.
Lasă să se răcească. Se toacă grosier; pus deoparte.
Bateți mierea și uleiul într-un castron mediu până laamestecați. Condimentează după gust cu sare și piper.Îndoiți nucile, cimbru și coaja de lămâie.
Adăugați ardei iute. Împărțiți între două borcane de 8 uncii.Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. Păstrați la rece. Se amestecă înainte de utilizare.