Miere De Muștar De Pui

Miere de muștar de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, piperul, uleiul de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1914 oameni au fost impresionați de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Pui De Miere-Muștar.
Instrucțiuni
Presărați coapsele de pui pe ambele părți cu sare și așezați bucățile cu pielea în sus într-o caserolă superficială. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (175 buc.c).
Faceți sos de muștar cu miere: într-un castron mediu, amestecați muștarul, mierea și uleiul de măsline.
Adăugați un vârf de sare și gustați.
Adăugați mai multă sare și muștar până obțineți aroma acolo unde doriți.
Puneți sosul de muștar cu miere peste pui: puneți sosul de muștar cu miere peste pui.
Așezați crenguțele de rozmarin între bucățile de pui.
Se coace la 350 cm. F (175 cm. C) timp de 45 de minute, sau până când coapsele citesc 175 cm.F (80 cm. C) pe un termometru pentru carne, sau sucurile curg limpede când carnea este străpunsă cu un cuțit.
Scoateți tigaia din cuptor, folosiți o lingură pentru a îndepărta excesul de grăsime de pui care s-a redat în timpul gătitului.
Presărați niște piper negru proaspăt măcinat peste pui înainte de a servi.