Miere cremă și somon glazurat Miso
Crema de miere și miso-glazurate somon este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, daikon, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ușor Miere Miso Glazurate Somon Și Supă De Tăiței Soba, Somon Glazurat Miso, și Somon Glazurat Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l. Într-un castron mic, amestecați miere, miso, suc de lămâie și ghimbir.
Periați peștele generos peste tot cu amestec de miere. Așezați piesele ușor pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Broil somon 3-4 cm de la căldură, de cotitură o dată cu o spatulă largă, până la opac, dar încă umed cu aspect în centrul mai groasă parte (tăiat pentru a testa), 7-8 minute total.
Setați o bucată de pește pe fiecare din cele patru plăci și Movilă daikon în mod egal alături.