MIEL ȘI RINICHI FIERBINTE-OALĂ
Nevoie de o curs principal fără gluten? Oala fierbinte de miel și rinichi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 663 calorii, 34G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, cartofi, gâtul Mijlociu de miel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160 c. marca de gaz
Tăiați bucățile de carne din orice surplus de grăsime și clătiți orice așchii libere de os (uneori oasele se despart când măcelarul le toacă).
Îndepărtați grăsimea din jurul rinichiului. Nick pielea de pe partea rotunjită a fiecărui rinichi și trageți-o înapoi pe fiecare parte până când este atașată numai de miez. Trageți cât mai mult miez posibil și apoi tăiați pielea și miezul închideți rinichiul.
Tăiați fiecare rinichi pe jumătate orizontal.
Curățați ceapa și tăiați-o în felii subțiri.
Curățați cartofii și tăiați-i în 6 mm. felii groase.
Umpleți o oală fierbinte sau o caserolă adâncă cu straturi alternative de cartofi, carne și rinichi și ceapă, începând cu un strat de cartofi. Condimentați ușor între fiecare strat.
Se toarnă pe stocul rece. Se acoperă cu un strat de cartof, aranjând feliile astfel încât să se suprapună ca plăcile de acoperiș pentru a acoperi complet carnea. Faceți cartofii cu bucăți mici de unt și puneți capacul bine.
Gatiti in centrul cuptorului timp de o ora si jumatate, reducand caldura daca este necesar.
Descoperiți oala fierbinte și gătiți încă o jumătate de oră pentru a permite cartofilor să se rumenească.