MIEL ȘI RINICHI FIERBINTE-OALĂ

MIEL ȘI RINICHI FIERBINTE-OALĂ
Nevoie de o curs principal fără gluten? Oala fierbinte de miel și rinichi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 663 calorii, 34G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, cartofi, gâtul Mijlociu de miel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160 c. marca de gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați bucățile de carne din orice surplus de grăsime și clătiți orice așchii libere de os (uneori oasele se despart când măcelarul le toacă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Îndepărtați grăsimea din jurul rinichiului. Nick pielea de pe partea rotunjită a fiecărui rinichi și trageți-o înapoi pe fiecare parte până când este atașată numai de miez. Trageți cât mai mult miez posibil și apoi tăiați pielea și miezul închideți rinichiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
4
Tăiați fiecare rinichi pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
5
Curățați ceapa și tăiați-o în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Curățați cartofii și tăiați-i în 6 mm. felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Umpleți o oală fierbinte sau o caserolă adâncă cu straturi alternative de cartofi, carne și rinichi și ceapă, începând cu un strat de cartofi. Condimentați ușor între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă pe stocul rece. Se acoperă cu un strat de cartof, aranjând feliile astfel încât să se suprapună ca plăcile de acoperiș pentru a acoperi complet carnea. Faceți cartofii cu bucăți mici de unt și puneți capacul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Gatiti in centrul cuptorului timp de o ora si jumatate, reducand caldura daca este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Descoperiți oala fierbinte și gătiți încă o jumătate de oră pentru a permite cartofilor să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Serviți din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista