Kebaburile de miel Shish este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 131 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ardei gras, picior dezosat de miel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebab De Miel Picant Cu Pâine Grecească Pita, Kebaburi De Vară Shish, și Kebab-Uri Clasice De Carne De Vită.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați miel și pungă de etanșare. Marinați la frigider 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miel
3
Puneți marinada într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Filetați mielul, piperul, roșiile și ceapa alternativ pe frigarui de 12 (10 inci). Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Marinada
Tomate
Piper
Ceapă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Frigarui
Fulgi De Legume
4
Așezați kebab-urile pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când mielul este dorit gradul de coacere, întorcând și ungând kebab-urile frecvent cu marinată.