Miel Shish Kebab
Kebaburile de miel Shish este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 131 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ardei gras, picior dezosat de miel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebab De Miel Picant Cu Pâine Grecească Pita, Kebaburi De Vară Shish, și Kebab-Uri Clasice De Carne De Vită.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați miel și pungă de etanșare. Marinați la frigider 12 până la 24 de ore.
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Filetați mielul, piperul, roșiile și ceapa alternativ pe frigarui de 12 (10 inci). Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați kebab-urile pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când mielul este dorit gradul de coacere, întorcând și ungând kebab-urile frecvent cu marinată.