Miel sau carne de vită Sotată etiopiană

Miel sau carne de vită Sotată etiopiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul sau carnea de vită etiopiană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Miel Condimentată Etiopiană, Tocană de vită eritreană / etiopiană -- Tsebhi Sgan sau Key Wet, și O sărbătoare etiopiană: tocană de vită măcinată, verdeață și pâine plată Teff (Minchet Abish, ye ' Basha Gomen și Ingera).
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista