Mielul prăjit cu muștar Dijon și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 528 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de miel cu crustă de ierburi cu muștar Dijon, Cotlete de miel cu unt de lămâie, cimbru și muștar, și Bețe De Pui Prăjite Dijon Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă 2 coapse de miel și se rumenesc pe toate părțile la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Scoateți coapsele pe un platou și repetați cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
6
Lasă să se răcească.
7
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați vinul și apa și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Strecurați acest miel jus într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
9
Ungeți coapsele de miel cu muștarul și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Se presară cu frunzele de cimbru tocate și se prăjește la cuptor timp de 15 până la 20 de minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați mielul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Aduceți jusul de miel rezervat la foc mic la foc moderat și gătiți până când s-a redus cu un sfert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
13
Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Feliați mielul transversal în medalioane de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
15
Stropiți cu jus, garnisiți cu crenguțele de cimbru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit