Miel prăjit cu muștar Dijon și cimbru

Mielul prăjit cu muștar Dijon și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 528 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de miel cu crustă de ierburi cu muștar Dijon, Cotlete de miel cu unt de lămâie, cimbru și muștar, și Bețe De Pui Prăjite Dijon Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Condimentează mielul cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Se adaugă 2 coapse de miel și se rumenesc pe toate părțile la foc mare.
Scoateți coapsele pe un platou și repetați cu mielul rămas.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați vinul și apa și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Strecurați acest miel jus într-o cratiță mică.
Ungeți coapsele de miel cu muștarul și aranjați-le pe o foaie de copt.
Se presară cu frunzele de cimbru tocate și se prăjește la cuptor timp de 15 până la 20 de minute pentru mediu rar.
Transferați mielul pe o tăietură.
Aduceți jusul de miel rezervat la foc mic la foc moderat și gătiți până când s-a redus cu un sfert, aproximativ 4 minute.
Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper.
Feliați mielul transversal în medalioane de 1/2 inch.
Stropiți cu jus, garnisiți cu crenguțele de cimbru și serviți.