Miel prăjit cu legume rădăcinoase

Mielul prăjit cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 702 calorii, 58G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, miere, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Tocană de miel cu legume rădăcinoase, Umăr De Miel Fiert Cu Legume Rădăcinoase, și Cotlet de umăr de miel fiert cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați piciorul de miel să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de gătit.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului.
Bateți usturoiul, piperul, fulgii de ardei roșu, frunza de dafin, rozmarinul, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet și miere împreună într-un castron mic. Frecați amestecul peste miel, apoi condimentați cu 2 linguri de sare grosieră. Pune deoparte.
Așezați morcovii, cartofii, sfecla, ignamul și napii într-o tigaie mare. Aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline și un vârf de sare. Aranjați piciorul de miel condimentat deasupra legumelor.
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Continuați să prăjiți până la gradul dorit de coacere, cu aproximativ 90 de minute mai mult pentru mediu-rar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Lăsați piciorul de miel pe o tăietură, cortată cu folie de aluminiu, timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
Așezați legumele pe un platou de servire și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi până când sunt gata de servit.