Miel prăjit cu hamsie și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu hamsie și rozmarin. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $5.26 pe portie. O porție conține 459 calorii, 60g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel fără semibon, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin, Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, și Rozmarin-miel prăjit cu sucuri de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și hamsiile și se pasează într-o pastă cu un cuțit mare și greu, apoi se amestecă împreună cu uleiul și rozmarinul într-un castron mic. Pat miel uscat și transfer, partea de grăsime în sus, la raft în tigaie. Faceți mai multe fante mici de 1 inch adâncime în miel cu un cuțit de tăiat, apoi frecați marinada pe întreaga suprafață a mielului, împingând niște marinată în fante. Marinați mielul, acoperit slab, la temperatura camerei 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați mielul peste tot cu sare și piper, apoi prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a mielului (aproape până la os, dar fără a-l atinge) înregistrează 125 de ani F pentru mediu-rar, 1 1/2 până la 1 3/4 ore (temperaturile în părțile mai subțiri ale piciorului se pot înregistra până la 160 de ani f).
Lăsați să stea 30 de minute înainte de feliere.
Mielul poate fi marinat, acoperit și răcit, până la 5 ore. Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, înainte de prăjire.