Miel Merlot La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mielul Merlot la grătar. O porție conține 220 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână vin, merlot, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște), Ciuperci la grătar cu reducere Merlot, și Cotlet de porc Berkshire la grătar cu sos Merlot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, combinați sos de soia, Merlot, vin alb, usturoi, oregano tocat, rozmarin tocat și piper.
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau până la 1 zi, întorcând carnea de mai multe ori.
Ridicați mielul din marinată (rezervați marinada) și așezați-l pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a rumeni uniform carnea, până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a piciorului ajunge la 135 până la 140 pentru rare (porțiunile mai subțiri vor fi bine făcute), 30 până la 45 de minute.
Periați carnea ocazional cu marinată până în ultimele 10 minute de gătit.
Transferați carnea într-un platou, păstrați-o caldă și lăsați să se odihnească 5 până la 15 minute.
Se ornează cu crenguțe de oregano și rozmarin. Pentru a servi, feliați subțire carnea.
Se adaugă sare după gust.