Miel marocan cu sos de miere Shiraz

Miel marocan cu sos de miere Shiraz
Mielul marocan cu sos de miere Shiraz necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, miere, ras el hanout și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tagine de miel marocan cu stafide, migdale și miere, Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt, și Chiftele de miel în stil marocan în sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează mielul cu sare de mare și freacă cu ras el hanout. Într-o tigaie din fontă medie la foc mediu, căutați mielul pe toate părțile până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți tigaia cu miel în cuptorul preîncălzit și prăjiți 30 de minute sau până când temperatura internă a atins un minim de 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți mielul din tigaie, rezervând sucuri și lăsați să se odihnească cu 10 până la 15 minute înainte de a tăia coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți tigaia cu sucuri la foc mediu și amestecați vinul și mierea. Gatiti pana se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Stropiți peste coaste pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista