Miel marocan cu sos de miere Shiraz
Mielul marocan cu sos de miere Shiraz necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, miere, ras el hanout și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tagine de miel marocan cu stafide, migdale și miere, Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt, și Chiftele de miel în stil marocan în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Condimentează mielul cu sare de mare și freacă cu ras el hanout. Într-o tigaie din fontă medie la foc mediu, căutați mielul pe toate părțile până se rumenesc uniform.
Puneți tigaia cu miel în cuptorul preîncălzit și prăjiți 30 de minute sau până când temperatura internă a atins un minim de 145 de grade F (63 de grade C).
Scoateți mielul din tigaie, rezervând sucuri și lăsați să se odihnească cu 10 până la 15 minute înainte de a tăia coaste.
Puneți tigaia cu sucuri la foc mediu și amestecați vinul și mierea. Gatiti pana se reduce cu aproximativ jumatate.
Stropiți peste coaste pentru a servi.