Miel marocan cu piure de fasole Garbanzo
Mielul marocan cu piure de fasole Garbanzo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 303 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fasole garbanzo, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Miel Marocan Cu Piure De Fasole Garbanzo, Piure de fasole cu unt de miel și mentă, și Raft de miel din Noua Zeelandă cu piure de cartofi dulci și trei Ragout de fasole.
Instrucțiuni
Așezați mielul într-un castron puțin adânc sau într-un vas de copt din sticlă; se acoperă cu 1 lingură de ulei.
Adăugați vin, suc de portocale, ghimbir și coajă de portocală în castron.
Se amestecă pentru a acoperi.
Se amestecă chimenul, coriandrul și scorțișoara într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente peste miel, întorcându-se pentru a acoperi uniform.
Se presară cu 2 linguri de coriandru. Acoperiți și marinați la temperatura camerei 1 oră sau răciți până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Scoateți mielul din marinadă, rezervând marinada.
Adăugați mielul în tigaie; se presară sare și piper. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Împingeți mielul pe 1 parte a tigaiei.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut până când ceapa devine maro deschis, aproximativ 3 minute.
Se toarnă marinada rezervată peste miel.
Se transferă la cuptor; se prăjește până când termometrul cu citire instantanee este introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 15 minute.
Scoateți mielul din tigaie, rezervând ceapa și usturoiul în tigaie.
Lăsați mielul să se odihnească 5 minute. Feliați mielul, transferați-l pe platou și cortați cu folie pentru a vă încălzi.
Așezați fasolea garbanzo și bulionul în cratiță medie; se fierbe la foc mediu 10 minute. Folosind lingura cu fante, adăugați ceapă și usturoi din tigaie în amestecul de fasole garbanzo. Se amestecă; se fierbe 5 minute.
Se ia de pe foc; se adaugă 2 linguri de coriandru. Folosind masher de cartofi, mash la piure grosier. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați lingura de piure de fasole garbanzo pe fiecare farfurie. Se acoperă cu felii de miel.
Stropiți cu sucuri din tigaie și serviți.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "