Miel La Grătar Provenial

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul la grătar proven. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 356 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.36 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de miel la gratar cu sos provensal, Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, și Cremalieră provensală de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și uleiul. Condimentați mielul cu sare și piper și frecați uleiul de plante pe toată carnea.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 1/2 ore sau la frigider timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Aduceți mielul la temperatura camerei, dacă este necesar. Aprinde un grătar. Gratiți mielul la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc afară și un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 125 pentru mediu-rar, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire mielul peste Bob și serviți.