Miel La Grătar Provenial

Miel La Grătar Provenial
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul la grătar proven. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 356 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.36 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de miel la gratar cu sos provensal, Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, și Cremalieră provensală de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și uleiul. Condimentați mielul cu sare și piper și frecați uleiul de plante pe toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 1/2 ore sau la frigider timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
3
Aduceți mielul la temperatura camerei, dacă este necesar. Aprinde un grătar. Gratiți mielul la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc afară și un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 125 pentru mediu-rar, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire mielul peste Bob și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista