Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt

Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, Mielul grecesc cu sos de mentă de iaurt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 5,68 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 723 calorii. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, iaurt, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 49 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de miel grecesc și sos de iaurt cu mentă, Friptură De Miel Cu Sos De Mentă Iaurt, și Kebab De Miel Cu Sos De Iaurt De Mentă.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul, rozmarinul, oregano, 1 1/2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și pulsați până când ierburile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline și vinul roșu și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Vin RoșuVin Roșu
3
Așezați cotletele într-un vas de sticlă sau ceramică suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
4
Se toarnă marinada peste cotlete, întorcându-se pentru a acoperi ambele părți. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 2 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Când sunteți gata de gătit, pregătiți un grătar cu un strat de cărbuni fierbinți sau transformați un grătar pe gaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți mielul din marinată, presărați generos cu sare și piper și grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se scoate pe un platou, se acoperă bine cu folie de aluminiu și se lasă deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se servește fierbinte cu sosul rece de mentă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
MentăMentă
9
Așezați ceapa, menta, mărarul, fulgii de ardei roșu, uleiul de măsline și sucul de lămâie în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și piureul până când este o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
MărarMărar
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
10
Adăugați iaurtul, sarea și piperul și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
IaurtIaurt
SareSare
11
Transferați într-un castron, acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 49 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista