Miel cu miere cu sos de cidru
Mielul cu miere cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 387 calorii. Un amestec de cidru de mere, sare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Crock Pot Miel Miere, Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă De Miere, și Sos De Cidru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu, lăsând suficientă folie să atârne de fiecare parte a tigaiei pentru a crea un cort de folie care să nu atingă carnea.
Puneți piciorul de miel în tigaia de prăjire căptușită cu folie. Încălziți 1/4 cană de miere într-o cratiță mică la foc mic și periați mierea peste tot mielul.
Presărați sare și piper negru după gust și așezați crenguța de rozmarin pe Miel. Trageți capetele foliei de aluminiu împreună peste miel și prindeți capetele împreună pentru a face un cort de folie.
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți aproximativ 1 oră.
Deschideți folia și prăjiți încă 20 de minute pentru a croi exteriorul cărnii. Pentru mediu-rar, prăjiți până când un termometru de carne introdus în partea cea mai groasă citește 140 grade F (60 grade C.)
Scoateți mielul din cuptor și puneți-l pe un platou încălzit pentru a se odihni aproximativ 15 minute înainte de feliere.
Se toarnă picăturile din tigaia de prăjire într-o cratiță și se înfășoară mielul în folie pentru a se odihni.
Se toarnă cidru tare și 2 linguri de miere în cratiță cu picăturile de miel și se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent, până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 10 minute. Feliați sosul de miel și lingură peste felii pentru a servi.