Miel cu miere cu sos de cidru

Miel cu miere cu sos de cidru
Mielul cu miere cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 387 calorii. Un amestec de cidru de mere, sare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Crock Pot Miel Miere, Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă De Miere, și Sos De Cidru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu, lăsând suficientă folie să atârne de fiecare parte a tigaiei pentru a crea un cort de folie care să nu atingă carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți piciorul de miel în tigaia de prăjire căptușită cu folie. Încălziți 1/4 cană de miere într-o cratiță mică la foc mic și periați mierea peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Presărați sare și piper negru după gust și așezați crenguța de rozmarin pe Miel. Trageți capetele foliei de aluminiu împreună peste miel și prindeți capetele împreună pentru a face un cort de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Deschideți folia și prăjiți încă 20 de minute pentru a croi exteriorul cărnii. Pentru mediu-rar, prăjiți până când un termometru de carne introdus în partea cea mai groasă citește 140 grade F (60 grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scoateți mielul din cuptor și puneți-l pe un platou încălzit pentru a se odihni aproximativ 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă picăturile din tigaia de prăjire într-o cratiță și se înfășoară mielul în folie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Se toarnă cidru tare și 2 linguri de miere în cratiță cu picăturile de miel și se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent, până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 10 minute. Feliați sosul de miel și lingură peste felii pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru TareCidru Tare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista