Miel cu lămâi conservate

Miel cu lămâi conservate
Mielul cu lămâi conservate este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coriandru plus lămâi suplimentare, conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tagine De Miel De Rodie Cu Lămâi Meyer Conservate, Pulpă de miel rulată cu unt cu ierburi și lămâi conservate, și Lămâi Conservate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați mielul cu sare grosieră și piper. Aranjează un singur strat în sticlă de coacere de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
3
Combinați ceapa, lămâile, usturoiul, 3 linguri de coriandru și semințele de chimen în procesor. Se amestecă pentru a netezi piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
CeapăCeapă
4
Adăugați 2 / 3cup apă și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se toarnă piure uniform peste miel. Se amestecă scurt pentru a acoperi mielul cu piure. Împrăștiați untul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MielMiel
6
Coaceți mielul, neacoperit, până la foartetendru, 4 până la 4 1/2 ore. Folosind lingura cu fante, transferați mielul în castron. Înclinați vasul de copt șilingurați grăsimea de pe suprafața sosului. Returnamiel la sos; se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează tocanapentru a gusta cu sare și piper. faceți înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
7
Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește tocană, neacoperită, până la rece, apoi se acoperă și se păstreazăfrigerat. Reîncălzire, acoperită,în 350 de minute 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
8
Presărați mielul cu tocat suplimentarcilantro și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
9
* Lămâi înmuiate în sare și suc de lămâietimp de câteva săptămâni; disponibil la magazinele specialtyfoods și piețele din Orientul Mijlociu și de la igourmet.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista