Miel condimentat marocan cu Harissa

Miel condimentat marocan cu Harissa
Marocan condimentat miel cu Harissa necesită în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,26 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 235 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boabe de piper, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Harissa Condimentat Fulgi De Ovăz Marocan, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Harissa-Cotlet De Miel Condimentat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Alternativ, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Feliați pâinea în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Ungeți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătiți ușor pe 1 parte. Se răcește și se păstrează într-un recipient sigilat până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Combinați harissa, smântâna, jumătate din coaja de lămâie și jumătate din sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
HarissaHarissa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Dacă este necesară mai multă lămâie, adăugați restul de coajă și / sau suc. Puneți într-o sticlă de stoarcere pentru o asamblare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți Generos rafturile de miel cu amestecul de condimente, sare și piper. Fii precaut cu ardeiul, deoarece există piper în amestecul de condimente. Ar trebui să existe un strat uniform de condimente în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați rafturi de miel și căutați la foc mare pentru a forma o crustă pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți din tigaie, transferați într-un vas de copt și terminați la cuptor timp de 8 minute sau până când este mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Asamblare: feliați mielul în felii groase de 1/4 inch cât mai aproape de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
11
Așezați o bucată de miel deasupra unei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
12
Adăugați o picătură de harissa (amintiți-vă că este picantă), apoi terminați cu o julienne subțire de caise uscate și o crenguță de chervil. Pentru condimente suplimentare, adăugați un strop de sare și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Caise UscateCaise Uscate
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
ChervilChervil
HarissaHarissa
(tub Mare)(tub Mare)
13
Într-o tigaie mică, prăjiți toate condimentele la foc mediu. Se lasă să se răcească și apoi se macină într-o râșniță de cafea până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista