Midii și cartofi prăjiți cu maioneză de muștar
Midiile și cartofii prăjiți cu maioneză de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $ 4.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1412 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați midii cultivate, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Cu Muștar Și Maioneză De Hrean, Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Maioneză Chipotle (Cartofi Prăjiți), și Midii cu maioneză de șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii prajiti conform instructiunilor pachetului si pastrati la cald la cuptor daca este necesar.
Între timp, tăiați ceapa în felii foarte subțiri cu feliator, apoi gătiți cu usturoi și un vârf de sare în unt într-o oală medie mare și grea la foc mediu-mare, acoperită, amestecând ocazional, până devine auriu pal.
În timp ce ceapa se gătește, amestecați muștarul și apa până se omogenizează, apoi amestecați maioneza și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați vin în ceapă și fierbeți rapid, acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este aproape fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați midii și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când midiile se deschid larg, 4 până la 6 minute, verificând frecvent după 4 minute și transferând ca fierte într-un castron. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise.) Se amestecă pătrunjelul în lichidul de gătit și se condimentează cu sare.
Se toarnă lichid peste midii, apoi se servește cu cartofi prăjiți și maioneză de muștar.
Această rețetă poate fi dublată într-o oală grea de 8 litri.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.