Midii în șofran și bulion de vin alb

Midii în șofran și bulion de vin alb
Midii în șofran și bulion de vin alb este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 261 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți midii, fire de șofran, suc de scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Midii în șofran și bulion de vin alb, Midii Aburite Într-Un Bulion De Șofran De Vin Alb, și Midii aburite în bulion de vin de șofran.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare, apoi adăugați usturoiul. Saut până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vinul, jumătate și jumătate și șofranul; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
șofranșofran
VinVin
3
Adăugați sucul de scoici, scallions, roșii și suc de lămâie, scallions, roșii și suc de lămâie; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
4
Adăugați midii, acoperiți și curgeți până când sunt deschise, aproximativ 5-7 minute. Agitați oala, ținând capacul cu un prosop de bucătărie, pentru a redistribui midiile. Aruncați orice midii care nu se deschid. Împărțiți midiile în opt boluri; Distribuiți bulionul în mod egal între boluri și acoperiți fiecare cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
MidiiMidii
BulionBulion
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Concentrați-vă pe: curățarea midiilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
6
Țineți Midia sub apă curentă rece. Folosiți o perie cu peri rigizi pentru a freca bine Midia și a îndepărta nisipul, nisipul și noroiul din exteriorul cochiliei. Midiile-în special cele necultivate—au adesea o barbă întunecată și zbârcită care se extinde din fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ApăApă
7
Îndepărtați-le pentru un aspect mai îngrijit în vasul finit. După ce spălați o midie, trageți barba departe de coajă până când este întinsă, apoi trageți barba în jos brusc spre balamaua întunecată. Se va desprinde cu ușurință. Îndepărtarea bărbii va ucide Midia, așa că efectuați acest pas chiar înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
8
De la mese Gourmet în câteva minute de Institutul culinar al Americii, (C) 2004 Lebhar-Friedman Books
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista