Midii stil Campania ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de coajă de lămâie, capere, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Paste de nuc di Campania, Cartofi Campania Sonia Carbone cu ardei, și Midii În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.