Midii în sos roșu picant

Midii în sos roșu picant
Mussels în sos roșu picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 1251 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.84 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți usturoi, usturoi, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Midii cu sos picant de roșii, Midii umplute în sos picant de roșii, și midii picante în sos de vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă usturoiul și ardeiul roșu și se sotează până se parfumează, amestecând, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați vinul alb și sosul de roșii, creșteți focul la mare, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4
Adăugați midii și înlocuiți capacul. Gatiti la foc mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
5
Scoateți capacul și amestecați o dată ușor. Continuați să gătiți până când midiile sunt complet deschise și fierte ferm, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
6
Scoateți oala de pe foc și transferați ușor midiile din oală într-un castron mare cu un skimmer chinezesc cu plasă de sârmă. Întoarceți vasul la foc și creșteți căldura la mare. Se fierbe un minut sau 2, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă sosul peste midii și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Așezați roșiile conservate într-un castron mare și așezați-vă mâinile (curate) în castron și zdrobiți roșiile, astfel încât acestea să se despartă într-o serie de bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Într-un cuptor olandez de 5 litri încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când este parfumat, dar înainte de a fuma, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Adăugați frunzele de dafin și amestecați-le în ulei până când încep să se rumenească, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut până când începe să se rumenească, apoi adăugați ceapa, morcovii și oregano. Gatiti legumele pana cand sunt foarte maronii, aproximativ 15-20 de minute. Se amestecă ocazional, suficient pentru a preveni arderea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați roșiile zdrobite cu sucul lor, pasta de roșii, sarea și piperul și 1 1/2 căni de apă (se poate adăuga vin alb sau suc de scoici în funcție de utilizarea dorită) și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, parțial acoperit până când nivelul sosului s-a redus cu 2 sau 3 inci și sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Gatiti sosul aproximativ 1 ora, amestecand ocazional, astfel incat sa nu se lipeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Se ia de pe foc, se răcește în oală, apoi la temperatura camerei, se transferă într-un recipient de plastic sigilat și se dă la frigider până este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Acest sos va păstra 10 zile într-un recipient bine sigilat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Folosind reteta mea pentru sos roșu de bază, puteți face un rapid și picant "Fra diavolo" sos, care este delicios stropit peste calmar la gratar si alte fructe de mare. Pentru echipamente veți avea nevoie de o cratiță de 3 litri și o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
16
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță de 3 litri ușor la foc mediu și sotati usturoiul și ardeiul roșu zdrobit până când usturoiul este parfumat și începe să se rumenească, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Adăugați sosul roșu, sucul de scoici și sarea, după gust, și fierbeți, amestecând ocazional la foc mediu-mic, până când sosul revine la grosimea și cantitatea sosului roșu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Ingrediente

2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi medii (aproximativ, tăiați în zaruri de 1/4 incimorcovi medii (aproximativ, tăiați în zaruri de 1/4 inci227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucățicartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucăți1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit2Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuișoare mari de usturoi, tocate (aproximativcuișoare mari de usturoi, tocate (aproximativ6cuișoarelingura usturoi tocatlingura usturoi tocat12cuișoare mediicap (despre usturoi, decojit și tocat fincap (despre usturoi, decojit și tocat fin4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos roșu sau sos fra Diavlo, urmează rețeteleSos roșu sau sos fra Diavlo, urmează rețetele4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos roșu, rețetă de mai susSos roșu, rețetă de mai sus1kilogramemidii, curățate, fără barbă, clătite și drenatemidii, curățate, fără barbă, clătite și drenate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapa medie (aproximativ, tăiată în zaruri de 1/4 inchceapa medie (aproximativ, tăiată în zaruri de 1/4 inch2Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de pătrunjel proaspăt tocatefrunze de pătrunjel proaspăt tocate2kilogrameroșii de prune în sucroșii de prune în suc1Oreos dublu umplutkosher sau sare de marekosher sau sare de mare4creveți și cu veneKosher sau sare de mareKosher sau sare de mare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista