Midii în sos roșu
Mussels în sos roșu este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți oregano, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Midii în sos de stridii, și Midii în sos de marinar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă roșiile; acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase; gatiti 5 minute sau pana cand cojile se deschid, amestecand ocazional.
Scoateți din căldură; aruncați orice cochilii nedeschise.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.