Mussels în sos roșu este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți oregano, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Midii în sos de stridii, și Midii în sos de marinar.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă roșiile; acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
4
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase; gatiti 5 minute sau pana cand cojile se deschid, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Coji De Paste
5
Scoateți din căldură; aruncați orice cochilii nedeschise.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.