Midii în sos de vin alb

Midii în sos de vin alb
Mussels în sos de vin alb este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Midii în sos de vin alb, Midii Cu Sos De Vin Alb, și Midii în sos de vin alb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista