Midii cu vin alb

Midii cu vin alb
Midii cu vin alb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 515 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați midii, gălbenuș de ou, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Midii Cu Vin Alb, Midii În Vin Alb, și Midii în vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușul de ou, usturoiul șisuc de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UsturoiUsturoi
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Batereîn mod constant, stropiți în ulei vegetal, apoi ulei de măsline într-un flux lent și constant; bateți până laaioli este emulsionat. Se condimentează cu sare șimai mult suc de lămâie, dacă se dorește. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Faceți înainte: Aioli se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și greacăldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, sezon cusare și piper, și gătiți, amestecând adesea,până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiși gătiți, amestecând des,până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
4
Adăugați pastă de roșii șigătiți, amestecând, până când începe să se întunece,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
5
Adăugați vin și aduceți la aboil. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul esteușor redus, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați midii și 1/2 cană de apă în oală,acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se deschid midiile (aruncati orice nu se deschide), 10-12minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Puneți midii și bulion în boluri puțin adânci și acoperiți cu cimbru; serviți cu pâine și aioli de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
AioliAioli
BulionBulion
LămâieLămâie
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista