Midii cu maioneză de șofran
Mussels cu maioneza șofran este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, sare de mare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii Răcite Cu Maioneză De Șofran, Midii răcite cu maioneză de șofran, și Cod cu midii, Chorizo, crutoane prăjite și maioneză de șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru maioneză, înmuiați șofranul în 1 lingură de apă fierbinte într-un bol mic timp de 5 minute.
Bateți maioneza, coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul, 1/2 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Pentru midii, combinați fleur de sel și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Încălziți o tigaie mare, uscată (12 inci) din fontă la foc mare timp de 4 până la 5 minute, până când este foarte fierbinte.
Adăugați midii într-un singur strat și gătiți-le timp de un minut, până când încep să se deschidă.
Adăugați vinul și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când midiile sunt complet deschise și doar fierte. (Aruncați orice care nu se deschide.) De pe foc, presărați midiile generos cu amestecul de sare și piper.
Serviți fierbinte din tigaie cu boluri individuale de maioneză de șofran pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.