Midii aburite cu ardei roșu picant Aioli

Midii aburit cu picant Aioli ardei rosu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de chili Vietnameză, vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Midii Aburite Cu Usturoi Verde Aioli, Anghinare Aburite Cu Aioli De Ardei Roșu Prăjit, și Mieluri picante aburite în bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul roșu pe o flacără deschisă sau pe grătar. Întoarceți-vă pentru a înnegri pe toate părțile. Când este complet carbonizat, scoateți-l într-un bol și acoperiți-l cu folie de plastic.
Lăsați piperul să se răcească, până când îl puteți descurca confortabil. Folosind degetele, îndepărtați pielea înnegrită pentru a dezvălui culoarea roșie de dedesubt. (Un prosop de hârtie va șterge ceea ce nu puteți îndepărta cu degetele.) Tăiați gros ardeiul și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați gălbenușurile, usturoiul, oțetul, pasta de chili și sarea după gust. Puree până când amestecul este omogen. În timp ce mașina funcționează foarte încet burniță în ulei, până când încorporate. Verificați aioli pentru textură și aromă. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă pentru a-l subția sau, pe partea flip, dacă este prea subțire, adăugați mai mult ulei. Rezultatul dorit este un aioli destul de subțire. Verificați aroma și adăugați mai multă sare sau pastă de chili, dacă doriți. La frigider până când este gata de utilizare.
Pentru a găti midii: într-o oală, suficient de mare pentru a găzdui toate midiile, înveliți generos cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa și aduceți la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Gatiti ceapa pana cand sunt foarte moi si aromate, dar nu au culoare.
Adăugați usturoiul, cimbrul și frunza de dafin și gătiți încă 2 până la3 minute. Amestecați pentru a vă asigura că usturoiul nu arde.
Adăugați midii și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați vinul și acoperiți oala. Aburiti midiile timp de 5 pana la 6 minute sau pana cand toate cojile se deschid. Dacă unele scoici nu se deschid, gătiți-le puțin mai mult. Uneori, cele mai proaspete midii sunt cele mai încăpățânate de deschis.
Îndepărtați midiile care nu se deschid după o gătire mai lungă. Când aveți dubii, aruncați.
În timp ce midii se aburesc, grătați sau prăjiți feliile de pâine.
Serviți midii în boluri individuale cu mult suc din fundul oalei. Stropiți generos fiecare bol cu aioli.
Garnisiți cu pâine prăjită. (Poate doriți să aveți mai multă pâine prăjită la îndemână pentru a adăuga lichidul delicios!)
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.