Micul dejun al lui PW Burritos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burritos-urile de mic dejun ale lui PW. Această rețetă face 12 porții cu 439 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați cârnați pentru micul dejun, piper măcinat, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 58 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Mic Dejun Burritos, Mic Dejun Burritos, și Mic Dejun Burritos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin rumenirea cârnaților pentru micul dejun într-o tigaie la foc mediu.
Scurgeți grăsimea și reduceți căldura la minim.
Sparge ouăle într-un castron.
Adăugați jumătate și jumătate, sare condimentată și puțin piper și amestecați pentru a bate ușor ouăle.
Cu căldura încă scăzută, turnați amestecul de ouă peste amestecul de cârnați. Acum, cu o lingură sau o spatulă, amestecați foarte ușor amestecul. Continuați să gătiți ușor la foc mic până când ouăle sunt setate. Acum gustați și reglați condimentul, adăugând mai multă sare sau piper condimentat, dacă doriți.
Pentru a asambla, încălziți teancul de tortilla pe un prosop de hârtie în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde.
Puneți o lingură de amestec de ouă pe mijlocul unei tortilla calde și acoperiți cu o lingură de cartofi pentru micul dejun. Trageți în lateral și rotiți tortilla până când este închisă. Înfășurați foile de folie și păstrați-le la cald până când sunt gata de servit.
Pentru variații brânzos și picant, se adaugă rasă Monterey Jack, jalapeno jarred, sos fierbinte sau toate cele trei.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți până când furculița este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Așezați cartofii fierbinți pe o tăietură și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mic până la mediu. Apoi, puneți o lingură de ulei de canola în tigaie.
Se adaugă puțin unt și ceapa și se sotează până încep să se rumenească. Apoi, aruncați cartofii tăiați cubulețe și ardeii. Sare și piperează cartofii, apoi amestecă-i, presându-i ușor/ambalându-i în tigaie. Gatiti fara agitare timp de 5 pana la 7 minute. Doriți să vă asigurați că tigaia este suficient de fierbinte pentru a croi cartofii.
Adăugați mai mult unt în tigaie, după cum este necesar pentru umiditate.
După câteva minute, folosiți o spatulă pentru a răsturna cartofii și gătiți pe cealaltă parte încă 5 până la 7 minute.