Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread
O porție conține 825 calorii, 9g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați banane, nuci, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de maimuță și gorilă, Ciocolata Chip Banana Pâine Plus Dulce Banana Roundup, și Banana Glazurate Ciocolata Banana Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă zahărul granulat și scorțișoara într-un bol mic și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți zahărul brun cu untul la foc mic. Deschideți pachetele de rulouri semilună și separați triunghiurile de aluat.
Ungeți fiecare triunghi cu lapte condensat îndulcit și acoperiți cu 2 felii de banane și 1 linguriță de chipsuri de ciocolată; pliați marginile triunghiului împreună și sigilați. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Presărați fiecare cu 1/4 linguriță de zahăr scorțișoară.
Puneți jumătate din nuci în tigaia Bundt și deasupra cu jumătate din pachetele de aluat.
Se toarnă jumătate din amestecul de zahăr brun-unt peste aluat și se presară cu 2 lingurițe de zahăr scorțișoară. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți până la puf, maro auriu și ferm la atingere.
Scoateți tigaia din cuptor, transferați-o într-un suport și lăsați-o să se răcească timp de 15 minute. Puneți un platou deasupra tăvii Bundt și inversați. Feliați și serviți cald.