Mic Dejun Pizza
Micul dejun Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 270 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cartofi maro hash, chimen măcinat, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare sunt Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți Hash browns, chimen și pudră de chili în 1 lingură de ulei la foc mediu până devin aurii.
Îndepărtați și păstrați cald. Într-un castron, bateți înlocuitorul de ou, laptele și sarea; pus deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa, ardeii și usturoiul în uleiul rămas până se înmoaie.
Adăugați amestecul de ouă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana aproape gata.
Așezați crusta pe un 14-in uns. tigaie pentru pizza.
Răspândiți salsa peste crustă. Se acoperă cu amestec de ouă.
Se presară cu maro de hash și brânză.
Coaceți la 375 grade F timp de 8-10 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon