Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar

Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar
Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 776 calorii, 19g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piperul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă, Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, și Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați împreună făina, sarea, untul și scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile de curs. În timp ce pulsați, turnați apa cu gheață într-un curent în procesor până când aluatul se reunește într-o bilă. Puteți face toate acestea și manual cu un tăietor de patiserie, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți aluatul pe o placă făinoasă. Va fi un pic lipicios. Cu mâinile făinoase, formați aluatul într-un disc de aproximativ 6 inci în diametru. Înfășurați cu celofan și dați-l la frigider timp de aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
După ce aluatul s-a răcit, scoateți-l din frigider și așezați-l din nou pe placa făinoasă. Aplatizați discul cu aproximativ 5-6 lovituri de sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Rulați într-un cerc de aproximativ 1/8 de inch grosime și 12 inci în diametru. Ar trebui să ridicați puțin aluatul în timp ce rulați și să presărați cu mai multă făină, dacă este necesar, pentru a nu se lipi. Transferați cu grijă într-o tigaie, apăsând aluatul în partea inferioară și laterală. Îndoiți orice aluat care depășește înapoi în părțile laterale ale tigaiei pentru a face marginile puțin mai groase/mai rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați tigaia în congelator timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Blind-coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Luați o foaie mare de hârtie pergament (mai mare decât tigaia), așezați-o pe crustă și acoperiți-o cu mărgele de plăcintă sau fasole uscată. Asigurați-vă că există suficientă hârtie pergament care iese pentru a acoperi cât mai mult marginile tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor, aruncați hârtia pergament cu fasolea și lăsați tigaia să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați tulpina fiecărui germen, aruncând orice frunze exterioare care cad sau se slăbesc. Clătiți mugurii și tăiați-i în jumătate. Într-o tigaie acoperită, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați șalotele, sarea de linguriță, piperul negru și 1/8 linguriță de pudră de usturoi și se fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și aruncați ușor pentru a le acoperi. Rearanjați-le astfel încât să fie tăiate cu fața în jos în tigaie. Acoperiți tigaia și lăsați-le să gătească și să devină aurii timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați vinul alb, ridicați focul la mediu și lăsați să gătească, neacoperit, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
13
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
14
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Adăugați smântâna grea și laptele și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
16
Adăugați restul de linguriță sare, piper alb, linguriță praf de usturoi, cimbru, făină, praf de copt și brânză pecorino rasă și bateți din nou. Amestecul va avea bulgări mici, care este ok!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
17
Adăugați arpagicul tocat, mărarul, brânzeturile elvețiene și cheddar și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
18
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
19
Lingurați varza de Bruxelles cu șalotele deasupra aluatului, asigurându-vă că sunt întinse pe întreaga tigaie. Unii dintre muguri se vor scufunda, dar cei care se sprijină pe suprafață ar trebui să fie poziționați cu partea tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
VarzăVarză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Așezați tigaia deasupra unei foi de copt pentru a prinde orice scurgere în cuptor (chiar nu ar trebui să existe, chiar și cu atât de mult lichid, dar vă va economisi o mizerie dacă se întâmplă).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
21
Coaceți tarta aproximativ 40 de minute. Ar trebui să fie pufos, auriu și așezat în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
22
Lăsați quiche-ul să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de tăiere. Se va micșora ușor. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista