Mic dejun mămăligă cu compot cald de fructe de pădure

Mic dejun mămăligă cu compot cald de fructe de pădure
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Mămăligă de mic dejun cu compot cald de fructe de pădure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii, Compot cald de fructe de pădure, și Pâine prăjită franceză cu compot cald de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara compot, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați miere, suc, scorțișoară și fructe de pădure; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute sau până se încălzește bine. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Fructe De PadureFructe De Padure
MiereMiere
SucSuc
3
Pentru a pregăti polenta, aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie. Adăugați încet mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe 5 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se servește cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista