Mic Dejun Burritos
Mic dejun Burritos necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 236 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, N Salsa groasă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Mic Dejun Burritos, Mic dejun Burritos Pentru doi, și Mic Dejun Burritos.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ouăle și apa cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea nefiertă să poată curge în jos. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Se ia de pe foc și se menține cald.
Răspândiți fasolea prăjită și salsa pe tortilla până la 1/2 inch de margine.
Așezați pe placa cu microunde; Cuptor cu microunde fiecare burrito descoperit la 45 până la 60 de secunde sau până când tortilla și fasolea sunt foarte calde și brânza începe să se topească.
Tăiați ouăle în jumătate.
Așezați fiecare jumătate în centrul fiecărei tortilla. Îndoiți capetele de sus și de jos ale fiecărei tortilla cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capetele pliate, suprapunându-se.
Tăiați fiecare burrito în jumătate.
Se servește cu smântână și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.