Mic Dejun Burrito Cupe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cupele de Burrito pentru micul dejun. O porție conține 196 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Această rețetă este plăcută de 212 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză, ouă, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de pofte Kirbie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați McDonald ' s Breakfast Burrito – un celebru burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă, Cupe de burrito cu fasole și brânză, și Mic Dejun Burrito Kit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.pulverizați formele pentru tigaie pentru briose.
Luați tortilla de făină și tăiați rondele puțin mai mari decât dimensiunea matrițelor de briose. Am folosit un tăietor de biscuiți pentru a face liniuțele și apoi am folosit un cuțit pentru a tăia. Linia de jos a matrițelor de briose cu rundele de tortilla. Rundele ar trebui să fie puțin mai mari decât partea inferioară a matrițelor pentru briose (vezi fotografia de mai sus).
Feliați cârnații prefierți în bucăți mici. Am tăiat-o pe a mea de aproximativ 1/3 inch grosime.
Adăugați câteva bucăți de cârnați în fiecare ceașcă, aproximativ 4 (Aceasta poate varia în funcție de dimensiunea bucăților de cârnați. Încercați să aliniați cârnații astfel încât să formeze un cerc în care gălbenușul de ou să poată sta în mijloc și să țină gălbenușul de ou stabil.
Presărați 1 lingură de brânză mărunțită peste cârnați.
Crăpați un ou deasupra, ghidând cu atenție gălbenușul de ou spre mijloc, care ar trebui să fie susținut de cârnați pentru a ajuta la menținerea gălbenușului de ou pe loc. Încercați să nu așezați întreaga cantitate de albus de ou. Întotdeauna las puțin afară, altfel albușul durează mult să se gătească și gălbenușul tău s-ar putea să se gătească prea mult.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 18-20 de minute până când albușurile sunt complet fierte și gălbenușul de ou atinge coacerea dorită.