Mexican Topit Prăjituri De Ciocolată
Mexican topit prăjituri de ciocolată ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 539 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri De Lavă Topită Cu Ciocolată Mexicană "Fierbinte" , Torturi Americane-Prăjituri Cu Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Generos unt patru 3/4-cupa sufleu feluri de mâncare sau cupe cremă. Aranjați pe o foaie de copt.
Se amestecă ciocolata și untul într-o cratiță mică grea la foc mic până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se amestecă în mescal. Se răcește 10 minute, amestecând ocazional.
Folosind un mixer electric, bateți ouăle, gălbenușurile, 4 linguri zahăr, melasă, 1 linguriță pulbere de canela și sare în bol mediu până când cad panglici foarte groase când bătăile sunt ridicate, aproximativ 6 minute. Cerneti faina peste aluat; pliați în făină. Îndoiți amestecul de ciocolată. Împărțiți aluatul între vasele pregătite, umplând complet. (Se poate face 1 zi înainte. Acoperiți ușor; refrigerați.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.)
Coaceți prăjiturile până când blaturile sunt umflate și uscate și un tester introdus în centru iese cu aluatul umed încă atașat, aproximativ 15 minute. Răciți prăjiturile 5 minute.
Bateți smântâna, restul de 1 lingură de zahăr și restul de 1/2 linguriță de pulbere de canela într-un bol mic până se formează vârfuri ferme. Topim prăjiturile cu frisca și servim cald.