Mexican Scoica Dip este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 673 calorii, 16g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ardei iute, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Dip, Iaurt și Feta Dip, și Indian 7 Strat Dip.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.